Skip to content

Menu-thuis.nl voor eerlijke en pure catering in Den Haag en omstreken

Liefde gaat door de maag en niet alleen bij mannen gaat dit op! Heb je binnenkort iets te vieren en wil je je gasten lekker eten voorschotelen, dan zal er gekookt moeten worden. Mogelijk heb je geen zin of tijd om zelf te koken of misschien ben je wel helemaal geen keukenprins(es). Gelukkig biedt Menu-thuis.nl met catering in Den Haag de helpende hand!

Eerlijk, puur en gezond eten

 

Eten koken en mensen van onze kookkunsten laten genieten is onze passie en onze grote liefde. Deze passie zetten wij om in de heerlijkste gerechten waarbij wij alleen werken met eerlijke, pure en verse ingrediënten met een gezond en smakelijk gerecht als eindresultaat. Of het nu een kleine of een grote kookopdracht betreft, de gerechten zijn altijd van uitstekende smaak en kwaliteit. Onze ruime ervaring is terug te zien in onze smakelijk menu\’s.

Bij u thuis of in de bus

Wij koken met liefde voor partijen van 1 tot 200 mensen. We kunnen bij kleine groepssamenstellingen bij je thuis komen koken. Gaat om groepen die groter dan 15 personen zijn, dan komen we met onze eigen kookbus waarin we voor u de gerechten bereiden. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. We vinden het belangrijk om iedereen in zijn of haar wensen tegemoet te kunnen komen. Daarom leveren wij standaard maatwerk. Dit betekent niets meer dan dat we bijvoorbeeld met je bespreken hoe het menu er uit moet komen te zien, wat de groepssamenstelling is en eventuele overige wensen die belangrijk voor ons zijn.

Catering in Den Haag door Menu-thuis.nl laten verzorgen

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat de mogelijkheden van de catering in Den Haag zijn, neem dan contact met ons op. We leveren maatwerk en daarbij zijn er veel verschillende mogelijkheden. We stellen op basis van je wensen en voorkeuren een vrijblijvende offerte op. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt je direct contact met ons op. We zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Mogen wij snel voor je komen koken?