Skip to content
Dagelijks word er bij menu-thuis.nl gekookt met verse en gezonde ingrediënten, die wij zodra deze zijn terug gekoeld in hygiënische en milieu vriendelijke verpakking worden verpakt, zodat u ze bij ons kunt afhalen.

wij proberen regelmatig een update te maken over ons assortiment zodat u makkelijk kan zien wat er in de koelkast ligt, het kan natuurlijk altijd dat een product niet op voorraad is daar wij proberen om onze voorraad zo klein mogelijk te hebben.

wij zijn zeer benieuwd naar uw feedback en horen ook graag of er producten aan de koelkast moeten worden toegevoegd.

11 Comments

 1. Jeroen van Loon
  7 september 2017 @ 12:40

  En weer een kleine update omtremd de voorraad: Mooie runder gehaktbal met pastinaak rucola stamppotje, lasagne bolognese, varkens procureur gestoofd in bokbier met broccoli en gekookte aardappelen, lams tajine met zuidvruchten, couscous en couscous groenten, vegetarische tajine van proviand met Indiase aubergines en zoete aardappel puree, daube de boeuf met geroosterde rozeval en snijbonen. Er is nog meer maar daar word aan gewerkt.

  • Kitty Roseboom
   28 september 2017 @ 21:16

   Hoe werkt het? Kan ik gewoon binnenlopen en een menu of losse onderdelen uitkiezen? Zijn er eenpersoonsporties?

   • Jeroen van Loon
    29 september 2017 @ 10:30

    Hallo Kitty,

    Leuk dat je ons een mailtje hebt gestuurd en ik kan al je vragen met ja beantwoorden. Je kan op elk moment van de dag (tijdens openingstijden) binnen lopen en kijken naar ons assortiment, je stelt je maaltijd samen uit individueel verpakte maaltijd componenten, die je thuis kan opwarmen in de oven of magnetron. Wij hopen je snel te verwelkomen in onze winkel.

    Vriendelijke groet Jeroen

 2. Jeroen van Loon
  22 augustus 2017 @ 15:34

  2 weken vakantie voorbij, we zijn gister al begonnen met de voorbereidingen en vandaag staan we weer helemaal klaar.
  Met Daube de boeuf Provencale, snijbonen en bruine rijst, Marokkaanse kippen dijen, couscous groenten en couscous,
  Iberico saucijs met gebakken uien, courgettes en gekookte aardappelen, vegetarische tajine van Proviand, geroosterde oerwortels en roseval aardappelen met rozemarijn uit de oven, overheerlijke gehaktbal met aardappelpuree of gebakken aardappelen, lasagne bolognese of vegetarische moussaka met geitenkaas en een salade, ook hebben we chocolade mousse en brownie of verse sorbet.

 3. Jeroen van Loon
  19 juni 2017 @ 19:12

  19-6-2017
  Na een heftige week gaan we weer een kleine update maken van wat we in de koelkast hebben liggen; Iberico saucijs met gebakken uien, gebakken Courgettes met Italiaanse kruiden, Couscous groenten met kikkererwten en fles pompoen, lams tajine met zuidvruchten, couscous, Daube de boeuf provencale, bruine rijst oerwortels geroosterd uit de oven, snijbonen met uien en knoflook, boeuf bourguignon, gebakken aardappelen, gekookte aardappelen, broccoli, vegetarische moussaka, tajine van vegetarische proviand met zwarte olijven, lasagne bolognese, Tabouleh met feta kaas, choco mousse en diverse huis gemaakte sorbets. Dit alles hebben we nu nog in de koelkast maar haast je want tijdens het typen van dit bericht is onze koelkast al weer een stuk leger geworden.

 4. Peter Ferdinand van Loon
  2 juni 2017 @ 08:48

  het eten was weer lekker, maar ik zou wel wat meer keuze hebben in salades.

  • Jeroen van Loon
   2 juni 2017 @ 08:53

   hoi Peter ik ga vandaag een aantal salades maken waaronder een met rode biet, fetakaas en sinaasappel, en een Tabouleh.

 5. Jeroen van Loon
  31 mei 2017 @ 15:26

  31-5-2017
  na de warmte van afgelopen dagen is het vanavond weer tijd om een maaltijd af te halen met keus uit: Lamstajine met groenten en couscous, pikante kippen dijen met gebakken courgettes en bruine rijst, Iberico saucijs met gebakken uien bospeen en aardappelpuree, Boeuf Bourguignon met ratatouille en gebakken aardappelen, kalfssucade met champignons rozeval en snijbonen, vegetarische gehakt balletjes met oerwortels en gekookte aardappelen, vegetarische moussaka met geiten kaas of lasagne bolognese met een verse salade. Je kan dit bij ons komen afhalen va 6,-€ per maaltijd

 6. Jeroen van Loon
  25 mei 2017 @ 17:10

  update 25-05 De volgende gerechten zijn toegevoegd: geroosterde oerwortels met komijn, Hollandse mini bloemkool met kaas gegratineerd, snijbonen met uien, Iberico saucijs met gebakken uien en onze overheerlijke chocolade mousse toe.
  tot morgen.

 7. Jeroen van Loon
  24 mei 2017 @ 13:10

  Vandaag 24-05 in onze koeling: Boeuf Bourguingnon, Gebakken aardappelen, Bospeen met mint, Pikante kippendijen filet met kokos, Bruine rijst, Ratatouille, Daube de Boeuf Provencale, Gekookte aardappelen, Gebakken Courgette met Italiaanse Kruiden, Rode bieten met appel, Lamstajine met groenten, Vegetarische gehaktballetjes met tomaten saus, Vegetarische moussaka met geiten kaas, Broccoli, Borrelpootjes, Lasagne bolognese, Rozeval met rozemarijn en Aardappel puree.
  We gaan nog een aantal dingen erbij maken dus vanavond weer een update!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.